Ajankohtaista

Uusin OK-kirja

Malaki käy koulua. Yleensä siellä on kivaa, mutta joskus ahdistaakin. Tämä terapeuttinen kirja lapsille ja vanhemmille perustuu psykoanalytikko tri Norberto Keppen sisäistämistekniikkaan. Se, mikä meitä ärsyttää muissa, kertoo jotain meistä itsestämme. Paras tapa tuntea itsemme on kanssaihmistemme kautta. Yleensä emme halua kohdata tietoisuutta omista vaikeuksistamme, joita muiden vaikeudet heijastavat.

Samalta kirjailijalta on aikaisemmin julkaistu ajankohtainen teos Malaki pelkää sotaa – Terapeuttinen lastenkirja, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia lapsia käsittelemään niin sodanpelkoa kuin sisarkateuttakin. 

Kovakantinen, 32 sivua, ISBN 978-952-69755-1-1
Hinta 20 euroa. TILAUKS
ET

HUOM! Kirjan julkistamistilaisuus on Kansallisessa Kirjakaupassa ke 9.11. klo 16, Linnankatu 16, Turku. Sao Paolossa asuva Sari Koivukangas esittelee toisen terapeuttisen lastenkirjansa. Edellinen oli v. 2016 ilmestynyt kirja Malaki pelkää sotaa. Ukrainan sodan takia tämä kirja on ajankohtainen

OK-kirja Turun kirjamessuilla

Tulossa uusi kirja: Koivukangas Söderena suku Evijärvellä

OK-Kirja julkaisee Olavi Koivukankaan omista sukujuuristaan kirjoittaman kirjan syksyllä 2021.

Tällä linkillä voit lukea kirjaan liittyvän artikkelin “Koivukankaan suku kohtasi Inankylässä”. Hermanni Sankelon kirjoittama artikkeli on julkaistu Järviseudun Sanomissa 28.7.2021.

Ihminen tarvitsee sekä juuret että siivet

Uusin OK-kirja:

Stalinin taivaan alle – Lapsena Yhdysvalloista
Neuvosto-Karjalaan

Allan Sihvolan muistelmat kertovat siirtolaisen elämästä viime vuosisadan Yhdysvalloissa ja Neuvosto-Karjalassa. Kirja on mainio dokumentti suomalaissiirtolaisten historiasta, paremman elämän etsimisestä ja selviytymisestä.

Yksi paremman tulevaisuuden etsijöistä oli Yhdysvalloista Karjalaan vuonna 1933 muuttanut Sihvolan perhe, Anton ja Amanda sekä heidän 13-vuotias poikansa Allan. Työtä uudessa kotimaassa riitti, mutta Neuvosto-Karjalassa Sihvolankin perhe joutui muiden tasavallan asukkaiden tapaan kohtaamaan vaikeuksia, jotka saivat lopulta saivat odottamattomat mittasuhteet.

Kirjan hinta 25 € + toimituskulut. TILAAMINEN